Sognedag med Arne Andreasen

Udgivet af Kathrine Kofod, ons d. 13. feb 2019, kl. 14:24
Aktuelt

Alle er hjertelig velkomne til en spændende sognedag, hvor vi får besøg af Arne Andreasen.

Sædvanen tro begynder vi i kirken kl. 14.00 med gudstjeneste, hvor kirkens klassiske kor medvirker.

Efter gudstjenesten, ca. kl. 15.00, fortsætter vi i sognehuset, hvor vi får besøg af Højskolelærer, kirkemusiker, digter, sang- og salmeskriver Arne Andreasen fra Haslev.

Den Danske salmebog fejrer i år 450 års jubilæum. I den anledning vil Arne Andreasen, som én af vor tids salmedigtere og sangskrivere, præsentere bud på fremtidens salme og give os en poetisk og musikalsk oplevelse igennem sange, betragtninger og fortællinger.

Arne Andreasen er bla. kendt for sine salme-udgivelser ”Et øjeblik – en evighed”, ”Englevinger”.

Ved arrangementet vil der naturligvis også blive serveret kaffe og kage.

Tid: Søndag d. 24. marts kl. 14.00

Sted: Ø. Hornum Kirke og Sognehus