Konfirmand

Anordningen om konfirmation

For at blive konfirmeret skal du
1. være døbt
2. deltage i konfirmationsforberedelsen
3. være fortrolig med folkekirkens gudstjeneste

Konfirmationer

Øster Hornum Kirke (for 8. klasse)

2019: Lørdag den 11. maj

2020: Lørdag den 2. maj og Søndag den 3. maj

Konfirmation og konfirmandundervisning er i 8. klasse for Øster Hornum sogns børn på Karensmindeskolen og Bavnebakkeskolen.

Øster Hornums sogns børn i Vokslev skole går i skole i en anden kommune (Aalborg). Derfor konfirmeres de i 7. klasse og undervises med deres klassekammerater i Nibe. De tilbydes selvfølgelig at "komme hjem" og blive konfirmeret i Øster Hornum kirke søndag før bededagsferien sammen med alle de andre Øster Hornum børn.

Veggerby (for 7. klasse)

I Veggerby sogn er der ikke konfirmandundervisning, men der vil være mulighed for børn i sognet, der går til konfirmandundervisning andre steder, at blive konfirmeret i Veggerby kirke. Kontakt sognepræst Kenneth Berg, hvis du gerne vil konfirmeres i Veggerby Kirke.

Konfirmationer i Veggerby kirke:

2019: Søndag den 5. maj

2020: Søndag den 3. maj

konfirmander

Der er ingen begivenheder.